Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16
Åpningstider påske 2019

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16
Åpningstider påske 2019

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Lam indrefilet

Enkelt og utrolig godt

Handleliste:

  • Beregn 150 til 200 gram pr. pers Lam, indrefilet
  • Salt og pepper
  • Nøytral olje
  • En kvist timian
  • En hvitløksfedd
  • Sesongens grønnsaker
  • Poteter
  • Smør

Slik gjør du

Salte og pepre fileten

Varm pannen til den er god og varm

Ha i nøytral olje

Stek fileten slik at du får fin bruning på alle sider

Ha i en klatt smør, en timiankvist og et knust hvitløksfedd

Trekk pannen bort fra varmen

Pass på at smøret ikke blir brent. Flytt gjerne pannen frem og tilbake på varmen slik at smøret får en nøttebrun farge

La kjøttet kose seg videre, og øs over det gode smøret i 2-3 minutter, for deretter å hvile i 4-5 minutter

 

Serveringsforslag

Server med sesongens grønnsaker, pureer, ulike typer poteter og sjysaus / ferdig saus fra Reinhartsen