Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 7-17
lør kl 7-16
Nyttårsaften kl 7-14/Nyttårsdag STENGT

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16
Nyttårsaften kl 9-16/Nyttårsdag STENGT

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no
Nyttårsaften 06.30-10.00
Nyttårsdag: STENGT

Laksewrap ala Anders

Med spennende tangdip

Laksewrap er kjapt å lage og det er  sunt og godt!
Kjøp den ferdig som takeaway i Lillemarkens eller lag den selv hjemme!

Velg din lefsefavoritt – tortilla eller potetlefse for eksempel fra Hånes Lefsebakeri

Kutt opp salat, agurk, tomat, rødløk og gjerne litt friske urter
Eller velg dine favorittgrønnsaker, for eksempel spirer, avocado, grillede grønnsaker, kålsalat, urter etc

Vår Spesialitet, varmrøkt laks med koriander og chili er min favoritt, sier Anders.
Men kaldrøkt laks, gravet laks eller stekt marinert laks er også utrolig godt!

Som dip kan du bruke Reinhartsen aioli, rømme eller kanskje litt tangdip?
Tangdipen du ser oppskrift på her smaker utrolig godt til  – og så er det jo gøy med noe nytt som også er sunt!

Bon apetite!

Hilsen Anders i Lillemarkens

Serveringsforslag

Tangdip:

1,5 dl rømme eller creme fraiche
2 ss majones
3 ss sukkertare (fra Texlo Seaweed, kjøpes hos Reinhartsen)
1 liten rødløk i terninger
Litt Flammehav (krydder fra Texlo Seaweed, kjøpes hos Reinhartsen)
Litt sitron
Ev litt ramsløkolje fra Ellitsgaard