Varmrøkt laks med koriander og chili fikk Spesialitetmerket for unik smak fra Matmerk 2016
Ingredienser
- Chilidressing:
- 2 dl creme fraiche
- 1-2 ss sweet chilisaus
- 1/2 finsnittet rødløk
- Litt hvitløk, koriander og ingefær
Slik gjør du
Kutt opp frisk salat – eller bruk for eksempel litt ruccolasalat sammen med hakket rødløk
Lun pitabrød i stekeovnen
“Riv” varmrøkt laks med koriander og chili i biter (beregn ca 200 gram pr. pers)
Fyll kebaben med salat og laks og hell over chilidressingen!
Chilidressing:
Bland sammen creme fraiche, sweet chilisaus
Tilsett finsnittet rødløk
Smak til med litt hvitløk, koriander og ingefær
Hilsen Trond Moi
Serveringsforslag
Prøv deg fram med tilbehør som du liker på kebab. Alt er lov!