fbpx

Laksekebab

Varmrøkt laks med koriander og chili fikk Spesialitetmerket for unik smak fra Matmerk 2016

Ingredienser


  • Chilidressing:
  • 2 dl creme fraiche
  • 1-2 ss sweet chilisaus
  • 1/2 finsnittet rødløk
  • Litt hvitløk, koriander og ingefær

Slik gjør du


Kutt opp frisk salat – eller bruk for eksempel litt ruccolasalat sammen med hakket rødløk

Lun pitabrød i stekeovnen

“Riv” varmrøkt laks med koriander og chili i biter (beregn ca 200 gram pr. pers)

Fyll kebaben med salat og laks og hell over chilidressingen!
 
Chilidressing:
Bland sammen creme fraiche, sweet chilisaus

Tilsett finsnittet rødløk

Smak til med litt hvitløk, koriander og ingefær
 
Hilsen Trond Moi


Serveringsforslag

Prøv deg fram med tilbehør som du liker på kebab. Alt er lov!


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement