fbpx

Kokt laks

Ingredienser


  • 200-300 gram skivet Laks pr. person
  • Sandefjordsmør fra Reinhartsen
  • Salt
  • Pepper
  • Poteter
  • Rømme
  • Agurk
  • Eddik (7%)
  • Sukker

Slik gjør du


Kok opp vannet med ca 2 ss salt pr. liter vann

Legg fisken i og la den trekke (ikke koke) i ca 10 minutter

Fisken er ferdig når den løsner fra beinet (sjekk med en kniv e.l)

Agurksalat:

Skiv agurk med ostehøvel. Hell over eddik til det nesten dekker skåla. Tilsett litt vann, smak til med sukker, salt og pepper. Må trekke en liten stund før servering.

Litt ekstra stas dersom du kutter agurkskivene på langs med ostehøvel og danderer en liten “agurkrullade”


Serveringsforslag

Serveres med nykokte poteter, Sandefjordsmør, agurksalat, rømme og evt. litt dampede grønnsaker


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 17
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader