Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
Man-fre 8-17
Lør 8-16
Nyttårsaften 8-14

Lillemarkens

Man-fre 9-18
Lør 9-16
Nyttårsaften 9-15

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet
(Åpent i sommerhalvåret)

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Kalv entrecote

Mørt og delikat

Ingredienser

  • Kalv Entrecote
  • Reinhartsen Kipinskisaus
  • Poteter
  • Grønnsaker

Slik gjør du

Kalv entrecote fra Norsk Limousin er mørt og delikat

Vi beregner ca 300 gram pr person

Stek biffen 2-3 minutter på sterk varme på den ene siden
Stek så biffen et par minutter på den andre siden

Husk å la biffen hvile før servering

 

Serveringsforslag

Som serveringstips anbefaler vi ovnsbakte poteter, blansjerte grønnsaker og Reinhartsen Steinsoppsaus