fbpx

Helsprø laks med ajvardressing

Kutt laksekjøttet med kniv eller i kjøkkenmaskin. Men pass på at det ikke blir helt most – fint med litt biter!
Smak til med Reinhartsens fiskekrydder.
Laksen kan gjerne trekke smak av krydderet i 15 minutter før du gjør noe mere! (tørrmarinere)
Bland ajvar, crème fraiche og majones. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Rull laksen som en twist/pølse i plastfolie. Rullen skal være stram og fast
Legg lakserullene i frysen til de er semifrosen.  Da blir de lettere å panere og du vil oppnå ønsket form
Kutt til ønsket størrelse og paner i mel – egg – panko. Blir det for tynt lag med panko repeterer du paneringen, men denne gangen dropper du å dyppe i mel – kun egg og panko.
Friter/ovnsbak enten med en gang eller legg fisken på frys til senere anledning. Husk å pakke fisken godt inn ved videre frysing!
Ovnsbak fisken på 200 grader i ca 12 minutter – eller frityr 180 grader til gyllen og sprø
(anbefalt steketid vil variere utifra størrelse på produktet og hvorvidt det er frossent eller tint)
 
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader