Salat med smaken av sommer!
Ingredienser
- 1 pakke aspargesbønner
- 1/2 kurv jordbær
- 2-3 ss smuldret fetaost
- 1 ss nøytral olje
- Salt
- Pepper
- Lime
- Frisk mynte/urter
Slik gjør du
Lag ditt favorittgrillspyd selv, eller be fiskehandleren gjøre det for deg!
Grill eller stek grillspydene på begge sider noen minutter, steketid avhenger av temperatur, tykkelse på stykkene og hvor mye stekt du ønsker det skal være
Salat:
Kutt opp jordbærene i biter
Kok opp litt vann og kok aspargesbønnene i 2 minutter
Avkjøl aspargesbønnene, legg de gjerne på litt isbiter og hell over kaldt vann. Kjøles til de er kalde, da får du sprø og gode bønner!
Bønnene deler du gjerne på midten
Bland bønner og jordbær sammen og dryss over fetaosten
Tilsett litt olje, pepper og salt og vend forsiktig rundt!
Serveringsforslag
Sprut gjerne over litt limesaft, og pynt med litt frisk mynte / urter
Bon apetite!
Hilsen Angelica, kokk hos Reinhartsen