Produkter

Kokebok

Engros

Catering

Mer

Facebook
Instagram
Linkedin
0kr Handlekurv
0kr Handlekurv
Nyhetsbrev

Grillet "spekemakrell"

Bruk gjerne fileter av høstmakrell, eller fet makrell fra slutten av juli
Fileter makrellen eller be fiskehandleren gjøre det for deg.
Salt fisken minimum 1 time med fint salt og skyll deretter av.
Tørk filetene godt
Grill på hver side 3-5 minutter alt etter hvor mye stekt du ønsker den

Kategorier: Ukategorisert

Innleggsnavigasjon

Forrige innlegg: Blåskjell – Asian style
Neste innlegg: Kveiteburger med røkt laks "bacon"
  • 922 88 500
  • fiskebasaren@reinhartsen.no

Reinhartsen

  • Om Oss
  • Lokasjoner
  • Magasiner

Annet

  • Vilkår og betingelser
  • Personvern
  • Informasjonskapsler

Meld deg på nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med sesongens spennende ingredienser og gode matopplevelser.

Klikk her

© Alle rettigheter er forbeholdt Reinhartsen AS
Design og utvikling av Innow AS

Produkter

Kokebok

Engros

Catering

Mer

Facebook
Instagram
Linkedin
  • Om oss
  • Nyheter
  • Kontakt oss
Meny
  • Om oss
  • Nyheter
  • Kontakt oss

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16

  • Produkter
  • Kokebok
  • Engros
  • Catering
  • Om oss
  • Nyheter
  • Kontakt oss
Meny
  • Produkter
  • Kokebok
  • Engros
  • Catering
  • Om oss
  • Nyheter
  • Kontakt oss
Facebook
Instagram
Linkedin

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement