fbpx

Grillet kamskjell

Fiskehandleren anbefaler levende eller sjøfrosne canadiske scallops

Ingredienser


  • 10-20 Scallops
  • Kalv, fond, demi glace
  • Salt
  • Pepper
  • 1 stk granateple
  • 2 ss jumbo rosiner
  • Litt ruccolasalat
  • 1 dl portvin
  • Sitron
  • Usaltet smør
  • Olje

Slik gjør du


Rens kamskjellene og del de i 2

Kok ned kalvekraft sammen med portvin til halvparten og trek vekk kjelen

Visp inn mykt smør til sausen blir fyldig

Smak til med salt og pepper

Stek kamskjellene 1 minutt på hver side i en blanding av smør og olje

Dryss litt salt og pepper over

Tilsett til slutt granateplekjerner og rosiner


Serveringsforslag

Anrett først ruccolasalat, deretter kamskjell og til slutt litt varm saus over.


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader