fbpx

Glassvarfilet, benfri med skinn

Glassvar er en lite brukt flyndrefisk i gruppen varer. (piggvar, slettvar osv)
Fisken er alminnelig ved de Britiske øyer, men er i det siste mere vanlig å få inn til fiskemottak ved Sørlandet

Be fiskehandleren klargjøre glassvarfilet, benfri med skinn til ønsket antall personer

Stek fileten lett 1-2 minutter i forvarmet panne med godt smør, før den snus og stekes med skinnsiden ned i 3-4 minutter slik at skinnet blir godt og sprøtt (avhengig av tykkelse på fisken)

Øs gjerne over litt av stekesmøret på fiskekjøttet underveis i stekeprosessen. Salte og krydre etter smak

Serveringstips:
Server med dine favorittgrønnsaker, ris eller poteter og Reinhartsen Kipinksisau

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement