Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
Man-fre 8-17
Lør 8-16

Lillemarkens

Man-fre 9-17
Lør 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet
(Åpent i sommerhalvåret)

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Enkel risotto til 4 personer

Lag gjerne risotto for flere dager når først du er i gang

Ingredienser

4 personer

  • 0,5 kg risottoris
  • 1 løk
  • 1/2 liter fiskekraft
  • 2 dl olivenolje /ev litt smør
  • salt, pepper
  • 1/2 liter vann

Slik gjør du

Løken kuttes i biter og stekes i olje

Arborio-ris (kjøpes hos Reinhartsen) skylles godt og stekes litt i panna med litt olje

Ris, løk, fiskekraft, vann, salt og pepper settes i ildfast form i ovnen på 175 grader i ca 25 minutter

Rør med jevne mellomrom og tilsett ev litt veske hvis behov

Når risottorisen har en myk konsistens er den ferdig

Smak til med salt, pepper og revet parmesan på toppen

Serveringsforslag

Server risottoen sammen med ulike like typer sjømat, blansjerte grønnsaker og eventuelt litt ferdig saus fra Reinhartsen
Erstatt gjerne fiskekraften med viltkraft og server den som tilbehør til kjøtt/vilt