fbpx

Blåskjellsuppe

Kutt 1 løk, 1 gulrot og 1 liten fenikkel i terninger
Fres dem i 1 dl olivenolje og legg dem til side på en tallerken
Fres 2 fedd hvitløk i olje
Bland inn 2 ss ajvar, 2 dl vann, 1 dl hvitvin (kan erstattes med eplemost) og 2 dl eplemost
Damp 1 kg blåskjell i blandingen til de åpner seg, ca 3-4 minutter
Ta ut blåskjellene. Du velger om du vil ha hele skjell eller om de skal rensens
Sil kraften og tilsett grønnsakene du freste i begynnelsen
Smak til med Reinhartsen fiskekrydder, salt, pepper
Jevn med maizenna til ønsket konsistens
Serveres med ristet brød
 
Bon apetite!
hilsen
Vladimir Matic
kokk, Reinhartsen

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement