Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Blåskjellsuppe

Perfekt som forrett eller lun kveldskos

Ingredienser

2 personer

Slik gjør du

Kutt 1 løk, 1 gulrot og 1 liten fenikkel i terninger
Fres dem i 1 dl olivenolje og legg dem til side på en tallerken

Fres 2 fedd hvitløk i olje
Bland inn 2 ss ajvar, 2 dl vann, 1 dl hvitvin (kan erstattes med eplemost) og 2 dl eplemost

Damp 1 kg blåskjell i blandingen til de åpner seg, ca 3-4 minutter

Ta ut blåskjellene. Du velger om du vil ha hele skjell eller om de skal rensens

Sil kraften og tilsett grønnsakene du freste i begynnelsen

Smak til med Reinhartsen fiskekrydder, salt, pepper

Jevn med maizenna til ønsket konsistens

Serveres med ristet brød

 

Bon apetite!

hilsen
Vladimir Matic
kokk, Reinhartsen