fbpx

Tips til St. Hans menyen!

Våre kokker anbefaler:

Reinhartsen fiskesuppe, varm selv, kr 159,- pr liter. Vi beregner 0,5 liter pr pers

Helgepose skalldyr:
Reker, 1/2 krabbeskjell, middelhavs blåskjell, aioli, majones til skalldyr, sitron, grøntsalat, foccacia/brød,
kr 450 pr pers

Hummerbord: 700/800 gr ferdigkokt og delt hummer, majones til skalldyr, aioli, vanlig majones, sitron, dill, lokalbakt brød, litt grønt/salat. kr. 950 pr pers

Grillspyd med fisk, scampi eller kalv. Pris fra kr 79 – kr 120 pr stk

Kalv entrecote, Norsk Limousin, kr 580,- pr kg

Tilbehør:
Aioli, majones til skalldyr, Kipinskisaus, steinsoppsaus, potetsalat, syltet rødløk

Forrett og desserttips:
Blinis med pisket rømme og ørretrogn
Marinerte kamskjell med agurk servert i croustades
Lokale multer fra Setesdal, server med pisket krem i croustades. Fantastisk!
Tilslørte rabarbrapiger. Vi har nydelig rabarbrasyltetøy fra Signes bakstebu på Ose

Ring og bestill på 92288500 så er varene klare når du kommer. Åpent til kl 17 hos Reinhartsen Delikatesse i Matkjelleren i Lillemarkens og til kl 16 i fiskebasaren lørdag 22. juni.

God feiring!

Hilsen Team Reinhartsen

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 17
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader