fbpx

Bildekunst fra Liv Øyulvstad

“Mat & kunst” konseptet til Reinhartsen er i utvikling. Hos Reinhartsen Delikatesse i Matkjelleren i Lillemarkens finner du nå flott bildekunst fra Liv Øyulvstad, som er bosatt i Lyngdal. Studert og jobbet ulike steder i Norge før hun vendte tilbake til Sørlandet igjen. Har en cand.mag. grad i økonomi, ledelse, markedsføring og geografi, samt en Master i ledelse med fordypning i makt, strategi og samspill. Jobber med samfunns- og næringsutvikling. Har malt en del år ved siden av jobben. Liv har alltid vært opptatt av hva som rører seg i verden og vært fasinert av ulike kulturer. Hun maler intuitivt og har fått god tilbakemelding på «Planet serien» hvor maleriene tar for seg globale tema. En verden med uroligheter, store klimautfordringer, patriarkalsk styresett, og samtidig tro og håp er noe av det som formidles i bildene.  

«Planet Rebirth» – planetens gjenfødelse – og «Planet Patriarch» – en verden med et patriarkalsk styresett – er noen av bildene i planetserien som nå er utstilt og selges hos Reinhartsen.   

Jeg er så utrolig glad i Sørlandet, og det å kunne ha bildene mine hos Reinhartsen sammen med andre kunstnere fra Sørlandet og lokal mat fra landsdelen er en ære!  

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader