fbpx

Samarbeidspartner SIKT 2018

SIKT er en årlig konferanse som er initiert av H.K.H. Kronprins Haakon. Årets tema er endring, og konferansen vil foregå i Stavanger 22. – 23. oktober.
Rundt 200 engasjerte unge deltakere fra hele landet – med bakgrunn fra næringslivet, offentlig sektor, organisasjonsliv, kultur, idrett, media og akademia – bidrar til ulike perspektiv, diskusjoner og nye ideer på felles problemstillinger.
SIKT er et møtested hvor energien og optimismen som finnes i unge ledere og talent i alderen 20 til 40 år får verdi. Målsettingen er å være en relevant og morsom arena for nytenking og fordomsfri diskusjon på tvers av ulike sektorer.
Det er sjette året på rad konferansen arrangeres. Tidligere års tema har vært framtidens utfordringer, innovasjon, ledelse, drivkraft og samspill – og vertskapsbyene har vært Trondheim, Tromsø, Bergen, Ålesund og Kristiansand. (Kilde: Kongehuset.no)
Vi setter stor pris på også i år å kunne levere sjømat fra Sørlandet til årets SIKT-konferanse, sier fiskehandler Reidar Fredriksen.
Det har vært et utmerket samarbeid med Tou Scene og Spiseriet i Stavanger Konserthus hvor kveldsarrangementene skal finne sted. Med oss på laget har vi også Sterling White Hallibut og Lerøy Delico fra Stavanger regionen.
Reinhartsen er stolt leverandør av mat til årets SIKT 2018, og vi ser frem til spennende dager i Stavanger, sier fiskehandler Reidar Fredriksen

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader