fbpx

Bilder fra SIKT2017 og HKH Kronprinsens besøk

I forbindelse med at SIKT2017 ble arrangert i Kristiansand 23. og 24. oktober 2017 var fiskehandler Reidar Fredriksen til stede under lunsjen med HKH Kronprinsen som ble holdt i Næringsforeningens lokaler i Kristiansand.
Mandag kveld den 23. oktober serverte Team Reinhartsen laksekebab med vår Spesialitet varmrøkt laks med koriander og chili, og vår NM Gullvinner Piratburger, fiskeburger med parmaskinke og ost til sultne konferansedeltakere som kom rett fra Kristiansand Dyrepark.
Tirsdag var fiskehandleren på UIA og serverte metervis med smaksprøver på varmrøkt laks med koriander og chili, Reinhartsen potetsalat og wakame, samt Reinhartsen skalldyrbisque.
Tirsdag kveld var det fest i flyhangaren på Kjevik og Team Reinhartsen var på plass med Reinhartsen sushi og skalldyr til 220 personer. I tillegg serverte kantina på Kjevik varme retter av kjøtt og vilt. Hennig Olsen Is imponerte med sitt flotte Oksøy fyr av is!
En ekstra takk til Kjøkkensjef Erik Jakobsen og hans team, samt serveringsgjengen for super innsats.
Takk for oppdraget!
Se bilder: Bilder fra HKH Kronprinsens besøk
 
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader