fbpx

Reinhartsen til Grune Woche 2017

Det er en stor ære å representere Sør-Norge også under årets Grune Woche,  sier fiskehandler Reidar Fredriksen.
Han deltok også på fjoråtets messe, som for øvrig er verdens største mat- og reiselivsmesse.
I år fyller han fiskekassa med varmrøkt laks, kaldrøkt laks, varmrøkt makrell, rognkjeksrogn og treløksild.
Å delta på Grune Woche er en stor inspirasjonskile og en unik mulighet for nettverksbygging både ifht det norske og det tyske markedet.
Her treffer vi både utstillere og potensielle kunder vi vil holde kontakten med fremover.
I tillegg til at produktene skal være smaksprøver og salgsvare på den Sør-Norske standen, skal også varmrøkt makrell stå på menyen på den norske restauranten på messa.
Selv om dagene blir lange og travle, er det med stor glede Fredriksen ser frem til messedagene i Berlin.
Her kan du lese mer om Grune Woche Sørlandet!
varmrøkt makrell GW
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 17
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader