fbpx

Vant Årets Sjømat i Det Norske Måltid

Fredag 10. januar gikk finalen i Det Norske Måltid av stabelen i Stavanger
I kategorien Årets sjømat vant Reinhartsen med lysingfilet, i konkurranse med håndrenset krabbeskjell fra Hitramat AS i Trøndelag og fersk, kokt sjøkreps fra Høgsfjorden fra Domstein Sjømat avd Stavanger
Fantastisk gøy!!
Lysing er en kjempegod fisk, som er altfor lite benyttet her hos oss, sier fiskehandler Reidar Fredriksen
Finaleproduktet vårt var Ovnsbakt lysing, og den smakte fantastisk i en nage/suppe sammen med sjøkreps, erter, blomkål, sellerirot og persille.
Lysing er en eksklusiv fisk som foreløpig er lite brukt i Norge. Den selges i løsvekt i den mengden du trenger over disk hos Reinhartsen Delikatesse i Lillemarkens, på fiskebrygga i Kristiansand og Arendal, samt i enkelte Menybutikker i Agder.
Denne prisen henger høyt, og det var utrolig gøy å vinne, smiler fiskehandler Fredriksen.
Takk til Det Norske Måltid for et vel gjennomført arrangement!
Se oppskrifter her:
Bakt lysingfilet (finaleoppskrift)
Ovnsbakt lysing
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement