Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Til finalen i Det Norske Måltid

Spennende produkt, sier fiskehandler Fredriksen

Fredag 10. januar går finalen i Det Norske Måltid av stabelen i Stavanger

I kategorien Årets sjømat er Reinhartsen finalist med lysingfilet, sammen med håndrenset krabbeskjell fra Hitramat AS i Trøndelag og fersk, kokt sjøkreps fra Høgsfjorden fra Domstein Sjømat avd Stavanger

Lysing er en kjempegod fisk, som er altfor lite benyttet her hos oss, sier fiskehandler Reidar Fredriksen
Finaleproduktet vårt er Ovnsbakt lysing med lomme.

Ved å i tillegg gjøre seg bruk av buken som lokk, etter at beina er kuttet bort, får man utnyttet hele fileten.

Dette er bærekraftig, gir bedre ressursutnyttelse og bedre økonomi og er et førsteklasses kvalitetsprodukt.

Lysing er en eksklusiv fisk som foreløpig er lite brukt i Norge. Den selges i løsvekt i den mengden du trenger over disk hos Reinhartsen Delikatesse i Lillemarkens, på fiskebrygga i Kristiansand og Arendal, samt i enkelte Menybutikker i Agder.

Vi gleder oss til finalen i Stavanger, smiler fiskehandler Fredriksen

Klikk for oppskrift her: Ovnsbakt lysing