fbpx

Påsketips fra Reinhartsen


Våre rykende ferske påsketips, – det beste av det meste av sjømat, vilt og spesialiteter.
 
Til lunsj/brunch:

  • Sesongens skalldyr – reker, blåskjell, hummer, kreps, kamskjell mm. Reinhartsen aioli, majones til skalldyr
    og syltet rødløk.
  • Varmrøkt makrell/pepperrøkt makrell (Spesialitet) gjerne med flatbrød eller lefser fra Signes Bakstebu på Ose
  • Varmrøkt laks med koriander og chili (Spesialitet) gjerne servert med potetsalat og wakame (glutenfri)
  • Røkt laks hører påska til! Har du prøvd å steke laksen som bacon i panna? Utrolig godt!
  • Håndpillede reker, ypperlig til påskas rekesmørbrød, salat eller hva med litt pestoreker?
  • Ulike typer sild, for eksempel karrysild, treløksild mm
  • Godt utvalg ost. Gruyere ost eller Kraftkar – verdens beste ost! Eller hva med den lokale Rødlin, sølvvinner fra Tjamsland Gård? Lokal Asmargel marmelade eller “Multer fra Multekongen i Setesdal” passer ypperlig til
  • Parmaskinke, iberico, pancetta og trøffelsalami.
  • Hjemmelaget rekemajones eller vår deilige skalldyrsalat 
  • Marinerte kamskjell klar til servering

 
Gourmetmiddag eller turmat?

  • Bacalao (glutenfri) fiskegrateng eller fiskelasagne gjerne servert med frisk salat og Reinhartsen aioli
  • Piratburger servert med burgerbrød, Reinhartsen aioli og frisk salat. Perfekt turmat/bålmat
  • Viltgryte laget på hjort og elg. (glutenfri)
  • Viltkarbonader med ferdig Steinsoppsaus fra Reinhartsen eller vår populære potetsalat. (glutenfri)
  • Fiskesuppe på termos er perfekt turmat (glutenfri)
  • Laks til koking eller steking, servert med vår egen Kipinskisaus eller Sandefjordsmør. Vi marinerer gjerne, om du vil ha laks til grilling eller vil lage laksetaco (glutenfri)
  • Sterling kveitefilet eller skiver. Vi gjør kveita ovnsklar for deg og har ferdig saus
  • Hjort, reinsdyr, lammefilet eller lammecarre. Vi har steinsoppsaus og rødvinssaus som passer til (glutenfri)
  • Fersk kalv stek og kalv entrecote fra Norsk Limousin
  • Ferdig stekt lammeskank med saus


Påskegodt til kaffien:

  • Håndlaget påskekonfekt fra Heimdal Sjokolade
  • Lokale multer fra “Moltekongen i Setesdal”. 1 glass multer og en pisket kremfløte gir perfekt multekrem
  • Fruktpure til is, kaker, smoothie eller andre desserter


Lokal drikke:

  • Eplecider, eplefryd eller rabarbrafryd. Nydelige alkoholfrie bobler fra Den lille Juicefabrikken og Ringi Gård
  • Filippa eplemost fra Slettene Hage i Herefoss
  • Eplegløgg med kanel og Eplefryd fra Ringi Gård (ypperlig til kjøtt/vilt)

Eller hva med fiks ferdig helgepose med lammeskank, kalv entrecote, laks gourmet, skalldyr, påskebrunsj eller burgerpakke med tilbehør? Les mer under “nettbutikk” her på reinhartsen.no.

Samlet bestilling (inkl retter fra nettbutikk) kan gjøres til fiskebasaren@reinhartsen.no, lillemarkens@reinhartsen.no eller ring oss på 92288500.

Ta gjerne en titt i kokeboka her på hjemmesiden for tips og inspirasjon!


 
God påske fra alle hos Reinhartsen!
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader