fbpx

Stekt lyr

Oppskriften passer til lyr eller annen fisk i torskefamilien
Tilberedningstid 1 hr
Course Sjømat

Ingredienser

  • 300 g Lyrfilet per person
  • Olje nøytral
  • Sitronsaft
  • 1 teskje Smør
  • 1 god neve spinat
  • 1 squash
  • 1 tomat
  • 1 teskje Soyasaus
  • Salt og pepper
Dersom det er noen av Reinhartsen sine spesialiteter i denne oppskriften, kan du legge dem til i handlevognen din ved å klikke på dem.

Instruksjoner

  • Salt og pepre fiskefileten
  • Varm oljen i pannen, før du legger fisken nedi. Stek til fisken har fått en gyllen farge, og snu den.
  • Skru ned varmen etter at fisken er stekt på begge sider, og ha i smøret og sitronsaften.
  • Øs den nøttebrune smøret over fisken til den er gjennomstekt.
  • Er du usikker på på om fisken er gjennomstekt, gir du den et lett trykk for å se om fisken såvidt flaker seg. Da er den ferdig.
  • Du kan spare stekesmøret (så lenge det ikke er brent), og lage en god saus ut av den. Tilfør litt soyasaus, urter, sitronfileter og tomatkjøtt i terninger.
  • Server gjerne fisken med sausen og en frisk grønnsaksmiks.
Del på Facebook Skriv ut oppskift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vurdering av oppskrift




Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement