Oppskriften passer til lyr eller annen fisk i torskefamilien
Tilberedningstid 1 hr
Course Sjømat
Ingredienser
- 300 g Lyrfilet per person
- Olje nøytral
- Sitronsaft
- 1 teskje Smør
- 1 god neve spinat
- 1 squash
- 1 tomat
- 1 teskje Soyasaus
- Salt og pepper
Dersom det er noen av Reinhartsen sine spesialiteter i denne oppskriften, kan du legge dem til i handlevognen din ved å klikke på dem.
Instruksjoner
- Salt og pepre fiskefileten
- Varm oljen i pannen, før du legger fisken nedi. Stek til fisken har fått en gyllen farge, og snu den.
- Skru ned varmen etter at fisken er stekt på begge sider, og ha i smøret og sitronsaften.
- Øs den nøttebrune smøret over fisken til den er gjennomstekt.
- Er du usikker på på om fisken er gjennomstekt, gir du den et lett trykk for å se om fisken såvidt flaker seg. Da er den ferdig.
- Du kan spare stekesmøret (så lenge det ikke er brent), og lage en god saus ut av den. Tilfør litt soyasaus, urter, sitronfileter og tomatkjøtt i terninger.
- Server gjerne fisken med sausen og en frisk grønnsaksmiks.