fbpx

Omaha biff

Økologisk – fantastisk mørt! Deilig biff som passer perfekt sammen med poteter og saus av oksefond
Prep Tid 1 hr
Tilberedningstid 1 hr
Porsjoner 3

Ingredienser

  • 600 gram Greater Omaha Rib-eye steak
  • Oksefond fra Reinhartsen
  • Timian
  • Olje
  • Amandinepoteter
  • Smør
  • Salt
  • Pepper
Dersom det er noen av Reinhartsen sine spesialiteter i denne oppskriften, kan du legge dem til i handlevognen din ved å klikke på dem.

Instruksjoner

  • Salte biffen og pensle med olje
  • Varm opp ei god og tykk jernpanne med litt olje, og legg biffene i
  • (max 2 av gangen)
  • Tilsett hvitløksfedd og timian
  • Stek ca 1 minutt på sterk varme og snu biffen
  • Etter ca 1 minutt snu biffen igjen, gjerne på tvers av rillene i panna slik at du får et fint og rutete mønster
  • Gjør det samme på motsatt side
  • Ta panna til side, tilsett en god klatt smør og pepper

Serveringsforslag

Servers med stekte grønnsaker og valgfrie poteter, gjerne saltbakte amandinepoteter
Oksefond kjøper du jhos Reinhartsen, da får du en kjempegod saus
Omaha biff er USDA-sertifisert, maisforet og hormonfritt kjøtt
Del på Facebook Skriv ut oppskift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vurdering av oppskrift




Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement