Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 7-17
lør kl 7-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Vladimirs blåskjell

En herlig favoritt

Ingredienser

1 personer

Slik gjør du

Ha olivenolje i en kjele

Fres paprika og løk

Tilsett 50 gram kuttet parmaskinke, 50 gram kuttet chorizopølse og chili

Rens blåskjell, press hvitløk og bland alt sammen

Hell hvitvin over

Sett på lokk. Blåskjellene er ferdige når de åpner seg (3-5 minutter).

Dryss litt persille over helt til slutt.

Serveringsforslag

Serveres med Reinhartsen aioli og varme baguetter.

Tips! Ha gjerne litt lunket kraft i ei skål for seg selv og dypp baguettene i.