Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 7-17
lør kl 7-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Torskeloin

Stor fisk egner seg ekstra godt som loin

Handleliste

Slik gjør du

Beregn ca 200-300 gram pr person
Dryss tett i tett med bordsalt på den ene siden av loinen (der skinnet er fjernet)
Skyll av saltet etter 10-15 minutter
Dersom du foretrekker fisken ekstra godt saltet trenger du ikke å skylle av saltet
Smør skypannen (eller annen form med tynn bunn) inn med meierismør, og legg fisken på meierismøret
Bruk eventuelt bakepapir
Fisken stekes på 160 grader varmluft i 18-20 minutter i midten av ovnen

Ved koking:
Velger du å koke/trekke loinen tar du 3-4 ss salt pr. liter vann
La vannet koke opp, legg i loinen og vent til vannet beginner å koke igjen
Skru ned temp slik at du bare så vidt kan se at det «putrer» – legg lokk på, og la loinen trekke i ca 10 minutter.

Serveringsforslag

Serveres med ertestuing/pure, gulrøtter, Reinhartsen Sandefjordsmør og poteter. Ønsker du fisken mere krydret, kan du pensle den med smeltet smør/olje og krydre lett med Husets Fiskekrydder