Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 7-17
lør kl 7-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Stekt lyr

Oppskriften passer til lyr eller annen fisk i torskefamilien

Handleliste

2 personer

  • Lyr, filet
  • Nøytral olje
  • Smør
  • Sitronsaft
  • 1 god neve spinat, vasket og renset
  • 1 squash
  • 1 tomat

Slik gjør du

Salte og pepre fileten

Ha god og varm panne med olje

Legg fisken i panne og stek til du får fin og gyllen farge på begge sider

Skru ned varmen, og ha i 1 ss smør og 1 ts med sitronsaft

Øs det nøttebrune smøret over fisken til den er ferdig stekt

Er du usikker, gir du den et lett trykk for å se om fisken så vidt flaker seg

Du kan spare stekesmøret (så lenge det ikke er brent). Tilfør litt soyasaus, urter, sitronfileter og tomatkjøtt i terninger. Voila! Og du har en kjempegod saus.

Smak til med salt om det trengs

Serveringsforslag

Velg dine favoritter.
Her har vi brukt litt stekt spinat, squash og tomatconacasse (tomat i biter)

Som en variant til potetene anbefaler vi cous-cous, pasta, polenta, linser eller god bønneragu!

Dersom du ønsker saus i stedet for skysaus som nevn ovenfor anbefaler vi Reinhartsen Kipinskisaus og Reinhartsen Sandefjordsmør