fbpx

Spicy makrell

Sommeren er forhåpentligvis varm – og det er denne makrellen også!

Ingredienser


  • 500-600 gram Makrell, hel pr. person
  • Kipinskisaus fra Reinhartsen
  • 1 ss paprikapulver
  • 1/2 ts chilipulver eller cayenne
  • 1/2 ts cumin
  • Cous-cous
  • Olje
  • Sesongens grønnsaker

Slik gjør du


Be fiskehandleren å fjerne innmat og eventuelt hode og hale

Lag små snitt i skinnet på fisken

La fisken ligge i ca 30 minutter med krydderet før grilling

Pensle olje /sprayfett på rist

Grill med god varme på begge siden til fisken har fått “fin farge” – grill den så ferdig med indirekte varme
 


Serveringsforslag

Serveres med Reinhartsens Kipinskisaus, cous-cous salat og grillede grønnsaker


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader