fbpx

Skinnstekt skrei eller torsk!

Salt ryggfileteen i ca 15 minutter, skyll av salt og tørk godt
Lag små snitt i skinnet, ca 0,5 til 1 cm dype
Sett komfyren på grill på 200 grader og med rista på 4. hylle
Varm stekepanna på komfyren til den er god og varm
Hell litt olje i panna og legg i torsken med skinnsiden ned
NB! Reguler varmen på pannen slik at skinnet ikke blir brent
Når 2/3 del av fiskekjøttet begynner å bli ferdig (dvs får den flotte hvitfargen) hiver du smør, timian og hvitløk i pannen og øser over fisken med det brune smøret.
NB! Ikke snu fisken. Sett stekepannen inn i ovenen i ca 2-4 minutter. (obs – hele panna må tale ovn)
Dette gjør at du får en saftigere skrei samt at skinnet blir sprøtt og godt.

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader