Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man/tirsd 26/27 mars kl 7-17
ons 28 mars kl 7-15
Påskeaften STENGT

Lillemarkens
man/tirsd 26/27 mars kl 7-17
ons 28 mars kl 7-15
Påskeaften fra kl 9-15

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man/tirsd 26/27 mars kl 7-17
ons 28 mars kl 7-15
Påskeaften STENGT

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Skalldyrsuppe

Skalldyrbisque kjøper du hos Reinhartsen. Tilsett fløte og garnityr og du har gourmetsuppe på 1-2-3.

Slik gjør du

Kok ned kraft til ønsket styrke (Skalldyrbisque)

Tilsett fløte – 1-2 dl pr. 1/2 liter med kraft. Eventuelt mere fløte dersom du vil ha den mere kremet/mildere

Kok videre til ønsket smak

Eventuelt jevn suppen med litt maizena

Smak til med salt/pepper og sitronsaft – eller tabasco dersom du liker det

 

 

Serveringsforslag

Skalldyr: Stekte eller kokte, feks kreps, hummer eller reker passer veldig fint.

Fisk: Stekt breiflabb eller kveite

Annen garnityr: Smørdampet kål, stekt/finkuttet fennikel, spinat m.m. Valgene er mange!