Enkelt og utrolig godt!
Ingredienser
- 3-4 Rypebryst pr person
- Steinsoppsaus fra Reinhartsen
- Valgfrie grønnsaker (løk, rosenkål, gulrot, kålrabi osv.)
- Poteter
- Smør
- Fløte
- Salt
- Pepper
Slik gjør du
Stek rypebrystene på sterk varme i stekepanna i et drøyt minutt
Vend rypebrystene og stek videre på den andre siden
Krydre med salt og pepper
Sett stekepanna/form som tåler ovn inn i stekeovnen og stek videre under folie på 50-60 grader opp til ca en halv time, avhengig av hvor godt stekt du ønsker rypebrystene
Hvis ikke du har tilgang til stekeovn, svir du rypebrystene i panna 2-3 minutter på hver side avhengig av tykkelse og hvor godt stekt du ønsker det.
La hvile under folie frem til servering.
Serveringsforslag
Server med dine favorittgrønnsaker – kokte eller stekte
Valgfrie poteter, Reinhartsens steinsoppsaus og rørte tyttebær fra Røyland Gård