Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16
Åpningstider påske 2019

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16
Åpningstider påske 2019

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Rypebryst

Enkelt og utrolig godt!

Handleliste:

  • Valgfrie grønnsaker løk, rosenkål, gulrot, kålrabi osv
  • Poteter
  • Litt salt, pepper, smør, ev litt fløte

Slik gjør du

Stek rypebrystene på sterk varme i stekepanna i et drøyt minutt

Vend rypebrystene og stek videre på den andre siden

Krydre med salt og pepper

Sett stekepanna/form som tåler ovn inn i stekeovnen og stek videre under folie på 50-60 grader opp til ca en halv time, avhengig av hvor godt stekt du ønsker rypebrystene

Hvis ikke du har tilgang til stekeovn, svir du rypebrystene i panna 2-3 minutter på hver side avhengig av tykkelse og hvor godt stekt du ønsker det. La hvile under folie frem til servering.

 

 

Serveringsforslag

Server med dine favorittgrønnsaker - kokte eller stekte
Valgfrie poteter, Reinhartsen steinsoppsaus og rørte tyttebær, for eksempel fra Røyland Gård