fbpx

Reinsdyrfilet for 2

Ta kjøttet ut av kjøleskapet slik at det blir romtemperert før steking
Dryss salt og pepper over fileten, brun den fort på begge sider i en varm panne
Ha smør i pannen sammen med timian og hvitløksfedd
Trekk pannen til sides, og øs smøret over fileten
Legg fileten i ildfast form sammen med stekesmøret og urtene
Stek videre i ovnen i ca 5-6 minutter
Sjekk gjerne kjernetemperaturen. 49 grader tilsvarer medium-/medium, 52 grader tilsvarer medium/medium+. Gradene vil øke med ca 2 grader etter du tar ut kjøttet

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement