Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 7-17
lør kl 7-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Reinhartsens sjømatsymfoni

Den perfekte kombinasjon sjømat på grillen eller i panne!

Slik gjør du

Urte- og hvitløksmarinerte scampi:
Legg scampiene i marinaden (ferdig fra Reinhartsen) i minimum en halv time
Steketid: 2.3 minutter på hver side

Piggvarfilet:
Kutt piggvarfileten i biter på størrelse med en 5-kroning
Legg bitene i en bolle ogs strø over Husets fiskekrydder, «rør» forsiktig rundt, og la det trekke i ca en halv time. Svis på begge side på grill/panne i 3-4 minutter

Kamskjell naturell:
Steketid: 1-2 minutter på hver side

Chilimarinert laks:
Kutt laks i terninger og la den ligge i marinaden i ca en halv time. Svis på grill eller i panne i 3-5 minutter

Serveringsforslag

Frisk salat, for eksempel hjertesalat, rødløk, cherrytomater, agurk og litt eple

Oljedressing eller Reinhartsens krydderdip: 1 boks lettrømme, 1 ss Husets fiskekrydder, og en halv rødløk - eventuelt litt hvitløk

Foccaciabrød, båtpoteter eller ris