fbpx

Råmarinert laks med chili, ingefær og lime

Trond Mois favoritt

Ingredienser


  • 400 gram Laksefilet u/skinn
  • 1 stk lime
  • 5 ss soyasaus
  • 1 liten klype maldonsalt
  • 1 ss finhakket ingefær
  • 1 ts finhakket chili
  • 1 finskåren vårløk
  • 3 ss ristede sesamfrø
  • 4 ss finhakket koriander

Slik gjør du


Skjær 400 gram laksefilet i 3-4 mm tynne skiver

Legg lakseskivene på en tallerken eller et fat og riv over skallet fra 1 lime

Skvis saften fra limen over fiskeskivene sammen med 5 ss soyasaus og 1 liten klype Maldonsalt

Dryss så over 1 ss finhakket ingefær, 1 ts finhakket chili, 1 finskåren vårløk, 3 ss ristede sesamfrø og 4 ss finhakket koriander


Serveringsforslag

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader