fbpx

Pannestekt piggvar


Piggvar er en nydelig flyndrefisk, som passer ypperlig til steking eller grilling

Fremgangsmåte:
Be fiskehandleren filetere piggvaren ferdig for deg
Kutt fisken opp i passe store biter
Smelt smøret i stekepanne til det er nøttebrunt
Legg fisken i pannen, og øs gjerne smøret over fisken under stekeprosessen

Serveringstips:
Smørdampet nykål, sesongens grønnsaker, frisk ramsløk, cherrytomater og gjerne litt pinjekjerner
Som saus anbefaler vi Reinhartsen Kipinskisaus eller skalldyrsaus.
Kjøp ferdig skalldyrkraft hos Reinhartsen.
Kok den ned til det halve og spe i litt grønnsakskraft, alternativt litt fløte

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement