Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-18
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Pannestekt lysingfilet

Lysingfilet fra Reinhartsen – Vinner årets sjømat i Det Norske Måltid

Ingredienser

Slik gjør du

Få gjerne fiskehandleren til å skjære bort alle bein

Beregn 200-300 gram pr person

Forvarm panne

Svi 1-2 minutter med kjøttsiden ned og vend fisken

Krydre kjøttsiden med Reinhartsen fiskekrydder eller tarekrydder

Stek videre med skinnsiden ned 5-7 minutt avhengig av tykkelse på fisken

Serveringsforslag

Kjøp ferdig skalldyrkraft/bisque fra Reinhartsen
Smak til med fløte (ca 50/50) og tilsett gjerne litt smør og grønnsakskraft

Serveres med potet og valgfrie grønnsaker, for eksempel rotgrønnsaker
Bruk gjerne litt skalldyr som garnityr