fbpx

Pannestekt brosme

Sett poteter til koking
Stek sopp/kantarell i smør med litt salt og pepper
Stek filetene på sterk varme 1-2 minutter på hver side, og la de surre videre i 2-3 minutter
Fordel soppen over fisken til slutt slik at den blir god og varm før servering
Tips til koking av gulrøtter:
Kutt opp gulrøtter i biter.
Kok opp lit vann og smør sammen med gulrøttene.
Når kokepunktet er nådd, trekk gryta bort fra plata og la stå og “trekke” til du skal servere middagen
Bruk gjerne litt av kraften fra gulrøttene i sausen
Fantastisk godt!
Hilsen
Hilde Thomassen, kunde hos Reinhartsen
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader