fbpx

Kjøttboller av lokalt muflon/lam

Dette trenger du:
1 kg kvernet muflon (Kjøpes hos Reinhartsen)
1 stor sjalottløk (finhakket)
2 fedd hvitløk (finhakket)
2 ss bladpersille (finhakket)
1 ss vegeta krydder (kjøpes på innvandrer butikk)
2 egg
1 ss paprika pulver
1 ts bakepulver
1 dl panko eller griljermel
Smak til med litt salt, pepper og tilfør eventuelt litt vann hvis deigen virker tørr
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene utenom vannet til en tykk farse.
Spe så eventuelt på med litt vann slik at konsistensen på farsen er fin til å lage spyd/ litt store kjøttboller av. NB! Må ikke være for bløt.
Spydene er ypperlige til å grilles. Kan også stekes i panne, da med smør og olje.
Kjøttbollene stekes i panne med smør og olje på litt over middels varme. Trenger ikke være helt gjennomstekte, siden de skal kokes i saus.

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader