fbpx

Laks Gourmet

Laks og hvit fisk i herlig kombinasjon

Ingredienser


  • Gourmet laks fra Reinhartsen
  • Kipinskisaus fra REinhartsen
  • Fiskekrydder fra Reinhartsen
  • Mandelpoteter
  • Assorterte grønnsaker

Slik gjør du


Beregn 1 stk (200-300 gr) pr. person

Steking i ovn:

Sett ovnen på 200-220 grader

Smør filetstykkene med olje/smeltet smør

Strø over Husets fiskekrydder (hvis ikke det allerede er gjort i butikken)

Legg stykkene på bakepapir/folie i langpannen i ca 20 minutter (godt stekt 25 minutter)

Steking i folie:

Sett ovnen på 200-220 grader

Pakk stykkene inn i folie eller ildfast form med lokk

Strø over Husets fiskekrydder (hvis ikke det allerede er gjort i butikken)

Stekes i 25-30 minutter (ved mange stykker må tiden litt opp)


Serveringsforslag

Server gjerne med mandelpoteter, smørdampede grønnsaker og Reinhartsens Kipinskisaus.


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader