Laks og hvit fisk i herlig kombinasjon
Ingredienser
- Gourmet laks fra Reinhartsen
- Kipinskisaus fra REinhartsen
- Fiskekrydder fra Reinhartsen
- Mandelpoteter
- Assorterte grønnsaker
Slik gjør du
Beregn 1 stk (200-300 gr) pr. person
Steking i ovn:
Sett ovnen på 200-220 grader
Smør filetstykkene med olje/smeltet smør
Strø over Husets fiskekrydder (hvis ikke det allerede er gjort i butikken)
Legg stykkene på bakepapir/folie i langpannen i ca 20 minutter (godt stekt 25 minutter)
Steking i folie:
Sett ovnen på 200-220 grader
Pakk stykkene inn i folie eller ildfast form med lokk
Strø over Husets fiskekrydder (hvis ikke det allerede er gjort i butikken)
Stekes i 25-30 minutter (ved mange stykker må tiden litt opp)
Serveringsforslag
Server gjerne med mandelpoteter, smørdampede grønnsaker og Reinhartsens Kipinskisaus.