Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 7-17
lør kl 7-16
Nyttårsaften kl 7-14/Nyttårsdag STENGT

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16
Nyttårsaften kl 9-16/Nyttårsdag STENGT

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no
Nyttårsaften 06.30-10.00
Nyttårsdag: STENGT

Hvalbiff med løk, kål – og gulrotstuing

Hval har vært en del av det norske kostholdet i over 1000 år, og virker beskyttende mot hjerte – og karsykdommer.

Dette trenger du:

    Kål- og gulrotstuing

  • 90 gram smør smeltes i en gryte
  • 90 gram mel røres inn i smøret
  • 1,2 - 1,5 liter melk røres så inn
  • La sausen småkoke i ca 10 minutter
  • Ha hodekål og gulrotskivene i den tykke sausen
  • Smak til med salt og pepper

Slik gjør du

Kutt hvalbiffen i 1,5-2 cm tykke skiver

Svi stykkene på sterk varme på begge sider i ca 1 minutt

Skru ned varmen og stek videre i 3-8 minutter, alt etter hvor stekt du liker kjøttet. Maks steketid er 6-8 minutter

Serveringsforslag

Serveres med kokte poteter, kål- og gulrotstuing, stekt løk og Reinhartsens steinsoppsaus!