Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-18
lør kl 8-17

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Grønnkålsalat med stekte småpoteter og fiskekaker

Handleliste

4 personer

  • 2-3 stk pr person Makrellkaker, kg
  • 200 gram grønnkål
  • 1 pk småsalat
  • 3 stk reddik
  • litt agurk, vårløk, friske urter
  • litt olje, salt, pepper
  • poteter

Slik gjør du

Del småpoteter i to, bland inn med olje og stek på brett i ovn på ca 200 gr til de har en gyllen farge og er passelig myke. (Ca 20 min) Smak til med salt og pepper.

Dra av stilken på grønnkålen og blansjer i to minutt. Avkjøl i kaldt vann
Vask salaten og kutt de andre grønnsakene i strimler.

Varm makrellkaker eller annen type fiskekake i panne eller ovn

Bland sammen kålen og grønnsakene med for eksmepel Honningdressing fra Hesnes, og server sammen med fiskekakene og potet.

Tangdip eller Reinhartsen aioli passer også veldig godt til.

Tangdip:
1,5 dl rømme eller creme fraiche
2 ss majones
3 ss sukkertare (fra Texlo Seaweed, kjøpes hos Reinhartsen)
1 liten rødløk i terninger
Litt Flammehav (krydder fra Texlo Seaweed, kjøpes hos Reinhartsen)
Litt sitron
Ev litt ramsløkolje fra Ellitsgaard

God middag!

Hilsen Anders i Lillemarkens