fbpx

Grillspyd og aspargesbønnesalat med jordbær

Salat med smaken av sommer!

Ingredienser


  • 1 pakke aspargesbønner
  • 1/2 kurv jordbær
  • 2-3 ss smuldret fetaost
  • 1 ss nøytral olje
  • Salt
  • Pepper
  • Lime
  • Frisk mynte/urter

Slik gjør du


Lag ditt favorittgrillspyd selv, eller be fiskehandleren gjøre det for deg!

Grill eller stek grillspydene på begge sider noen minutter, steketid avhenger av temperatur, tykkelse på stykkene og hvor mye stekt du ønsker det skal være

Salat:
Kutt opp jordbærene i biter

Kok opp litt vann og kok aspargesbønnene i 2 minutter

Avkjøl aspargesbønnene, legg de gjerne på litt isbiter og hell over kaldt vann. Kjøles til de er kalde, da får du sprø og gode bønner!

Bønnene deler du gjerne på midten

Bland bønner og jordbær sammen og dryss over fetaosten

Tilsett litt olje, pepper og salt og vend forsiktig rundt!


Serveringsforslag

Sprut gjerne over litt limesaft, og pynt med litt frisk mynte / urter
Bon apetite!
 
Hilsen Angelica, kokk hos Reinhartsen


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement