Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man/tirsd 26/27 mars kl 7-17
ons 28 mars kl 7-15
Påskeaften STENGT

Lillemarkens
man/tirsd 26/27 mars kl 7-17
ons 28 mars kl 7-15
Påskeaften fra kl 9-15

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man/tirsd 26/27 mars kl 7-17
ons 28 mars kl 7-15
Påskeaften STENGT

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Grillspyd og aspargesbønnesalat med jordbær

Salat med smaken av sommer!

Asbargersbønnesalat med jordbær

  • 1 pakke asbargesbønner
  • 1/2 kurv jordbær
  • 2-3 ss smuldret fetaost
  • 1 ss nøytral olje
  • litt pepper og salt
  • litt limesaft ev litt frisk mynte / urte

Slik gjør du

Lag ditt favorittgrillspyd selv, eller be fiskehandleren gjøre det for deg!
Grill eller stek grillspydene på begge sider noen minutter, steketid avhenger av temperatur, tykkelse på stykkene og hvor mye stekt du ønsker det skal være

Salat:
Kutt opp jordbærene i biter
Kok opp litt vann og kok aspargesbønnene i 2 minutter
Avkjøl aspargesbønnene, legg de gjerne på litt isbiter og hell over kaldt vann.
Kjøles til de er kalde, da får du sprø og gode bønner!
Bønnene deler du gjerne på midten
Bland bønner og jordbær sammen og dryss over fetaosten
Tilsett litt olje, pepper og salt og vend forsiktig rundt!
Sprut gjerne over litt limesaft, og pynt med litt frisk mynte / urter

Bon apetite!

 

Hilsen Angelica, kokk hos Reinhartsen