fbpx

Grillet tunfisk med rødbete og kantarell

Smør inn tunfisk med litt olje og stek den i grillpanne 2 minutter
Stek videre 1,5 minutter på den andre siden
Saus:
Kok ned kyllingkraft og smør til det er “karamellisert”
Tilsett litt frisk estragon
Tilbehør:
Kok rødbeter i 20 minutter i hvitvin
Stek kantareller i godt smør
Serveres med ovnsbakte småpoteter, ris eller risotto
Lykke til!
Hilsen Totto hos Reinhartsen

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader