Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Gratinert hummer med parmesan

Luksus turmat – eller gourmetmat til fest

Slik gjør du

Bruk fersk hummer, eller tint, kokt hummer hvis den har vært frossen

Del hummeren i 2, ta ut paven og knekk kloa

Her skal du kun bruke «halen» – kloa kan brukes som garnityr ved siden

Smør på rikelig med hvitløkssmør, kryddersmør, eller en oljeblanding bestående av for eksempel Ellitsgaard ramsløkolje, tilsatt litt chili og koriander

Dryss over litt parmesanost, og gratiner hummeren i ca 10 minutter med kjøttsiden opp (forvarmet ovn, ca 200 grader)

Hummeren kan også grilles eller legges på bålet!

Pakk rundt aluminiumsfolie og legg på grillen.

NB! Det er alltid lurt å følge godt med under grillingen, slik at du får et vellykket resultat!

 

 

Serveringsforslag

Serveres gjerne med frisk salat, Reinhartsen aioli og foccacia eller toast