Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
Man-fre 8-17
Lør 8-16
Nyttårsaften 8-14

Lillemarkens

Man-fre 9-18
Lør 9-16
Nyttårsaften 9-15

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet
(Åpent i sommerhalvåret)

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Vinterferiens favoritter

Helgepose med skalldyr, kalv entrecote, brunchmad, drikke og dessert

 

Vinterferie – og diskene bugner av delikatesser. Du kommer langt på vei med Reinhartsens spesialiteter. Hva med piratburger på bål eller fiskesuppe på termos? Eller invitere gjester på fiks ferdig fiskelasagne, bacalao eller viltgryte?

Vi klargjør selvfølgelig også skinn og benfri fiskefilet og Reinhartsen Kipinskisaus eller Sandefjordsmør.
Eller filet av vilt, hvor Reinhartsen Steinsoppsaus passer perfekt.
Hva med litt oster og skinker? Vi har det beste fra Norge og Europa!

I ukas helgepose finner du fiks ferdig sjømat, kalv entrecote, brunchmad, dessert, sjokolade og drikke.

Bestill tidligst mulig og senest innen kl 21 kvelden før du ønsker å hente
(Senest innen kl 21 torsdag for henting fredag og innen kl 21 fredag for henting lørdag)

Gjør din bestilling her, så står alt klart når du kommer.

Helgepose

Bestillingsskjema for helgepose
  • Skriv inn ditt navn
  • Skriv inn ditt mobilnummer
    (Spør oss om mulig utkjøring)
  • Pris: Kr 285,00 Antall:
    Inneholder: 1 bit (ca 250 gr varmrøkt laks m/koriander og chili), 1 bit (ca 250 gr kaldrøkt laks) 1 box potetsalat ( ca 250 gr) 1 box Skalldyrsalat
  • Pris: Kr 350,00 Antall:
    Oppgitt pris er pr person. Sett inn ønsket antall personer. Du får pr person: Ferske reker, -kreps, snøkrabbe eller kongekrabbe (avhengig av fangst) 1/2 krabbe pr pers, Middelhavs blåskjell, foccacia/brød, sitron, hummermajones, aioli, litt grønt/frisk salat. Allergen: Skalldyr og egg
  • Pris: Kr 350,00 Antall:
    Oppgitt pris er pr person. Sett inn ønsket antall personer. Du får pr person: Ca 250 gr kalv entrecote fra Norsk Limousin, blansjerte grønnsaker, ovnsbakte småpoteter og Reinhartsen Steinsoppsaus (glutenfri) Allergen: melk
  • Pris: Kr 100,00 Antall:
    Renpresset eple og røde bær. Utviklet i samarbeid med Bent Stiansen
  • Pris: Kr 120,00 Antall:
    Lett og sprudlende
  • Pris: Kr 89,00 Antall:
    Virkelig en smaksopplevelse, lunes litt i gryta
  • Pris: Kr 69,00 Antall:
    Panacotta fra EK Gårdskjøkken og bærcoulis. Spesialitet merket for unik smak. Anbefales!
  • Pris: Kr 75,00 Antall:
    Håndlaget sjokolade, assortert
  • Kr 0,00
    Beløpet betales med Vipps eller kort ved henting