fbpx

Julemat fra Reinhartsen

Lunsjforslag:
-Laks fra Reinhartsen, varmrøkt laks med koriander og chili (Spesialitet), kaldrøkt laks, gravet laks
-Reinhartsen sennepssaus og potetsalat
-Røkt ål
-Reinhartsen skalldyrsuppe, gourmetsuppe på 1-2-3. Ferdig skalldyrbisque får du hos oss
-Røkt makrell (Spesialitet) med krydret blåbær fra Røyland Gård og flatbrød fra Hånes
-Ost:  Rødkinn, Rosalita, Stilton, Tallegio, Conte, Gruier, Brie og marmelader fra Røyland Gård
-Leverpostei fra Tønnesøl Gård
-Diverse sild fra Reinhartsen, karrysild, fjellsild, tyttebærsild, treløksild, sursild m.m
-Rakørret i lefse fra Hånes
-Marinerte kamskjell
-Rekemajones
-Økologiske egg og eplemos fra Slettene Hage
-Tyttebærgløgg fra Røyland Gård
-Diverse kjeks fra Hesnes Gartneri
-Bacalao
-Fiskelasagne
-Piratburger
-Skalldyrpate
-Fiskesuppe (anbefaler toppet med litt Ellitsgaard Ramsløkolje)
 
Middag:
-Sterling kveite med Reinhartsen Kipinskisaus
-Levende torsk med Reinhartsen Sandefjordsmør
-Lutefisk med sprøstekt røkelaks fra Reinhartsen
-Diverse skalldyr med Reinhartsen aioli og hummermajones
-Ribbe av frilandsgris fra slakter Eide
-Pinnekjøtt fra Hovden
-Hjort eller reinsdyr med Reinhartsen steinsoppsaus
-Laks gourmet med Reinhartsen kipinskisaus
-Pannestekt piggvar med Reinhartsen kipinskisaus
 
Dessert tips:
-Vi har deilig jordbærcoulis til riskremen
-Multer til multekrem
-Lokalprodusert Caramelcrunch som er nydelig til kaffien eller på is
-Heimdal konfekt/sjokolade
-Eplegløgg fra Ringi Gård – eller annen lokalpresset eple
 
Se oppskrifter og serveringsforslag på www.reinhartsen.no
 
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement