fbpx

Gjør det enkelt til 17. mai!

Her har du våre menyforslag!
 
Frokost/lunsj – kald mat:

  • Eggerøre og røkt laks (NM Gullvinner)
  • Varmrøkt laks med koriander og chili (Spesialitet), potetsalat og wakame
  • Varmrøkt makrell/peppermakrell (Spesialitet), flatbrød fra Hånes og blåbærsyltetøy fra Røyland Gård!
  • Lefserull med laks og mascarponekrem/kremost
  • Hummerbord med hummermajones, aioli, vanlig majones, sitron, dill, Søren Så Godt Smør, lokalbakt brød

 
Varm lunsj/middag: (Varme selv)

  • Fiskesuppe med lokalbakt brød, smør og aioli, ev med tillegg av skalldyr eller marinerte kamskjell (spicy variant)
  • Noe til grillen? For eksempel laks, kveite, piggvar. Vi har deilige marinader og sauser som passer. Fantastiske pølser fra Bekkereinan har vi også!
  • Bacalao med brød og aioli

 
Drikke:

  • Vi anbefaler renpresset eple fra Slettene hage eller Ringi renpresset eple, med eller uten bobler
    Festdrikk for både små og store!

 
Dessert:

  • Hjemmelaget pasjonsfrukt pannacotta med bærcoulis
  • Multekrem – multene får du hos oss

 
Send din bestilling til catering@reinhartsen. no eller ring kjøkkensjefen på 45 28 49 33.
Varene kan hentes i Lillemarkens eller på Fiskebrygga 16. mai innen kl 17.00.
 

HURRA FOR 17. MAI!

 
8B5A4976
 
 
 
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 18
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement