Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 7-17
lør kl 7-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Gjør det enkelt til 17. mai!

Enkel festmat

17. mai er en fantastisk dag, men også en travel dag for mange…

Her har du våre menyforslag!

 

Frokost/lunsj – kald mat:

  • Eggerøre og Reinhartsen røkt laks (NM Gullvinner)
  • Reinhartsen varmrøkt laks med koriander og chili (Spesialitet), potetsalat og wakame
  • Varmrøkt makrell (Spesialitet), flatbrød fra Hånes og blåbærsyltetøy fra Røyland Gård!
  • Lefserull med laks og mascarponekrem
  • Alle produktene får du hos oss, inkl lokalbakt brød og smør om ønskelig
    Pris på forespørsel, avhengig av mengde! Spør oss!

 

Varm lunsj/middag: (Varme selv)

  • Fiskesuppe med lokalbakt brød, smør og aioli kr. 85,- pr. pers
  • Fiskesuppe/skalldyrsuppe med skalldyr, lokalbakt brød, smør og aioli kr. 95,- pr. pers
  • Fiskesuppe med skalldyr og kamskjell (spicy variant) lokalbakt brød, smør og aioli kr. 125,- pr. pers
  • Sjømat til grillen? Vi har deilige marinader og sauser som passer. Spør oss!

 

Kald lunsj/middag:

  • Hummerbord
    Hummermajones, aioli, vanlig majones, sitron, dill, Søren Så Godt Smør, lokalbakt brød
    kr. 690,- pr. pers

 

Drikke:

  • Vi foreslår renpresset eple fra Slettene hage eller Ringi renpresset eple, med eller uten bobler
    Festdrikk for både små og store!

 

Dessert:

  • Hjemmelaget pasjonsfrukt pannacotta med bærcoulis, kr. 75,- pr. pers

 

Send din bestilling til catering@reinhartsen. no eller ring kjøkkensjefen på 45 28 49 33.

Varene kan hentes i Lillemarkens eller på Fiskebrygga 16. mai innen kl 17.00.

 

HURRA FOR 17. MAI!

 

8B5A4976