Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

  • Hjem
  • Aktuelt
  • Fyll påskesekken med noe godt fra Reinhartsen

Fyll påskesekken med noe godt fra Reinhartsen

Kjøkkensjefens anbefaling

Om man skal være hjemme, på fjellet eller ved sjøen er det jo fint å gjøre det enklest mulig, sier kjøkkensjef Erik Jacobsen hos Reinhartsen
Vår hjemmerøkte laks og makrell, sildeprodukter, majoneser, ferdigretter og sauser er populære produkter til hverdag og fest.

Til lunsj/brunch foreslår kjøkkensjefen:

  • Varmrøkt makrell/pepperrøkt makrell (Spesialitet) gjerne med flatbrød fra Hånes Lefsebakeri og Blåbærsyltetøy fra Røyland Gård
  • Varmrøkt laks med koriander og chili (Spesialitet) gjerne servert med potetsalat og wakame
  • Røkt laks og eggerøre laget på økologiske egg fra Slettene Hage. Har du prøvd å steke laksen som bacon i panna? Forbausende godt!
  • Ulike typer sild, for eksempel karrysild, treløksild og fjellsild
  • Lokale oster fra for eksempel fra Tjamsland Gård eller Tingvollost toppet med lokalt syltetøy fra Røyland Gård eller Slettene Hage
  • Hjemmelaget rekemajones eller skalldyrsalat fra Reinhartsen
  • Marinerte kamskjell (Vlado kamskjell)

Middag:

  • Bacalao gjerne servert med frisk salat og Reinhartsen aioli
  • Piratburger servert med burgerbrød, Reinhartsen aioli og salat. Perfekt turmat/bålmat
  • Viltgryte servert med tyttebær fra Røyland eller rødløkskompott fra Hesnes
  • Viltkarbonader med ferdig Steinsoppsaus fra Reinhartsen
  • Laks til koking eller steking, servert med vår egen Kipinskisaus eller Sandefjordsmør. Vi marinerer gjerne, om du vil ha laks til grilling!
  • Skalldyrsuppe. Kjøp ferdig frossen skalldyrbisque, tilsett fløte og skalldyr – se oppskrift på hjemmesiden. Kanskje har du skalldyr igjen fra tidligere i påska?
  • Muflon, lammefilet eller lammecarre – se oppskrift på hjemmesiden

Påskegodt til kaffien:

  • Håndlaget påskekonfekt fra Heimdal Sjokolade

Send din bestilling til catering@reinhartsen.no så setter vi varene klare til deg, enten i Lillemarkens eller på fiskebrygga!