fbpx

Det beste av det beste

Dette er Reinhartsens mest eksklusive festbord, produsert i vårt kjøkken og røykeri på fiskebrygga. Vi benytter så langt det er mulig lokale produkter. Festbordet får du om ønskelig ferdig pyntet på håndlagde porselensfat laget av lokale kunstnere. Fatene er ildfaste og fatene kan settes direkte i ovnen hvis rettene ønskes oppvarmet før servering.

  • Norsk hummer
  • Mango og chilimarinerte reker
  • Røkt laks (NM medalje)
  • Varmrøkt laks med coriander og chili (Tildelt Spesialitetmerket for unik smak av Matmerk)
  • Marinerte kamskjell (NM medalje)
  • Ferske reker
  • Kveite ceviche
  • Urte- og hvitløksmarinerte scampi – anbefales lune
  • Frisk og fruktig salat
  • Reinhartsens potetsalat
  • Eggerøre
  • Aioli, majones til skalldyr, sitron, vanlig majones og Søren Så Godt Smør
  • Foccacia /assortert lokalbakt brød

Minimum 10 personer. Pris pr.pers: kr. 795,-. Vi selger flere typer  lokalpresset eple, og våre kokker anbefaler Gravenstein eller James Grieve til dette festbordet! Lyst på noe søtt og godt til kaffien? Se vår ost- og dessertmeny. Send din bestilling til catering@reinhartsen.no eller ring oss på tlf 45 28 49 33.

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader