Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 8-17
lør kl 8-16

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

Bryggekjøkkenet


 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no

Festbord 1

Det beste av det beste!

Dette er Reinhartsens mest eksklusive festbord, produsert i vårt kjøkken og røykeri på fiskebrygga. Vi benytter så langt det er mulig lokale produkter. Festbordet får du om ønskelig ferdig pyntet på håndlagde porselensfat laget av lokale kunstnere. Fatene er ildfaste og fatene kan settes direkte i ovnen hvis rettene ønskes oppvarmet før servering.

  • Norsk hummer
  • Mango og chilimarinerte reker
  • Røkt laks (NM medalje)
  • Varmrøkt laks med coriander og chili (Tildelt Spesialitetmerket for unik smak av Matmerk)
  • Marinerte kamskjell (NM medalje)
  • Ferske reker
  • Laks ceviche
  • Urte- og hvitløksmarinerte scampi – anbefales lune
  • Frisk og fruktig salat
  • Reinhartsens potetsalat
  • Eggerøre
  • Aioli, majones til skalldyr, sitron, vanlig majones og Søren Så Godt Smør
  • Foccacia /assortert lokalbakt brød

Minimum 10 personer. Pris pr.pers: kr. 650,-. Vi selger flere typer  lokalpresset eple, og våre kokker anbefaler Gravenstein eller James Grieve til dette festbordet! Lyst på noe søtt og godt til kaffien? Se vår ost- og dessertmeny. Send din bestilling til catering@reinhartsen.no eller ring oss på tlf 45 28 49 33.