Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre kl 7-17
lør kl 7-16
Nyttårsaften kl 7-14/Nyttårsdag STENGT

Lillemarkens
man-ons kl 9-17
tors-fre kl 9-18
lør kl 9-16
Nyttårsaften kl 9-16/Nyttårsdag STENGT

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider

Catering
Samme som fiskebasaren

 

 

 

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00 epost:
engros@reinhartsen.no
Nyttårsaften 06.30-10.00
Nyttårsdag: STENGT

Festbord 1

Det beste av det beste!

Dette er Reinhartsens mest eksklusive festbord, produsert i vårt kjøkken og røykeri på fiskebrygga. Vi benytter så langt det er mulig lokale produkter. Festbordet får du om ønskelig ferdig pyntet på håndlagde porselensfat laget av lokale kunstnere. Fatene er ildfaste og fatene kan settes direkte i ovnen hvis rettene ønskes oppvarmet før servering.

  • Norsk hummer
  • Mango og chilimarinerte reker
  • Røkt laks (NM medalje)
  • Varmrøkt laks med coriander og chili (Tildelt Spesialitetmerket for unik smak av Matmerk)
  • Marinerte kamskjell (NM medalje)
  • Laks ceviche
  • Grillet villreker – anbefales lune
  • Frisk og fruktig salat
  • Reinhartsens potetsalat
  • Eggerøre
  • Aioli, sitron, majones og Søren Så Godt Smør
  • Foccacia /assortert lokalbakt brød

Minimum 10 personer. Pris pr.pers: kr. 650,-. Vi selger flere typer  lokalpresset eple, og våre kokker anbefaler Gravenstein eller James Grieve til dette festbordet! Lyst på noe søtt og godt til kaffien? Se vår ost- og dessertmeny. Send din bestilling til catering@reinhartsen.no eller ring oss på tlf 45 28 49 33.